Skip to main content

Våra referenscase

Nedan kan du läsa mer om våra tidigare uppdrag. Välkommen att höra av dig till oss om du vill veta hur vi kan hjälpa just din verksamhet: info@eliotuniverse.se

Tekniska Verken

Tekniska Verken erbjuder bland annat elnät, belysning, vatten, fjärrvärme och biogas. De har idag 230 000 kunder. Tekniska Verken har sin verksamhet i Linköping där bolaget har sina över 800 anställda. Eliot har inom projektet levererat fullautomation av konferensrummen, entré- och passersystem, belysning, solskydd och energibesparingsfunktioner etc.

VISA CASE

Scandic

Skandinaviens modernaste hotellrum med ljud- och ljusstyrning. Vi skapade bland annat integrerad rumsservice, snabbvalsfunktioner och rumsscener. Se mer här.

VISA CASE

Hotel Pigalle

ESS Group är en hotell- och restauranggrupp med unika enheter, både hotell och restauranger. Hotel Pigalle är ett av dessa hotell med 59 rum. På hotellet genomförde Eliot ett uppdrag år 2019 där belysningen i gemensamma lokaler styrs via Eliots plattform. Det pågår även samtal om att utöka styrningen till ljud och bild.

Vox Hotel - Nordic Hotels

Vox Hotel driver ett hotell i Jönköping med 143 rum. Eliot genomförde ett uppdrag under år 2018 där belysning, värme och passersystem styrs via Eliots plattform.