Våra referenscase

Nedan kan du läsa mer om våra tidigare uppdrag. Välkommen att höra av dig till oss om du vill veta hur vi kan hjälpa just din verksamhet: info@eliotuniverse.se

Tekniska Verken

Tekniska Verken erbjuder bland annat elnät, belysning, vatten, fjärrvärme och biogas. De har idag 230 000 kunder. Tekniska Verken har sin verksamhet i Linköping där bolaget har sina över 800 anställda. Eliot har inom projektet levererat fullautomation av konferensrummen, entré- och passersystem, belysning, solskydd och energibesparingsfunktioner etc.

VISA CASE

Scandic

Skandinaviens modernaste hotellrum med ljud- och ljusstyrning. Vi skapade bland annat integrerad rumsservice, snabbvalsfunktioner och rumsscener. Se mer här.

VISA CASE

Hotel Pigalle

ESS Group är en hotell- och restauranggrupp med unika enheter, både hotell och restauranger. Hotel Pigalle är ett av dessa hotell med 59 rum. På hotellet genomförde Eliot ett uppdrag år 2019 där belysningen i gemensamma lokaler styrs via Eliots plattform. Det pågår även samtal om att utöka styrningen till ljud och bild.

Vox Hotel - Nordic Hotels

Vox Hotel driver ett hotell i Jönköping med 143 rum. Eliot genomförde ett uppdrag under år 2018 där belysning, värme och passersystem styrs via Eliots plattform.