Skip to main content

PREMIUM HOME

Skapa ditt uppkopplade drömboende
tillsammans med Eliot

Koppla ihop alla produkter som du vill styra, och få ditt unika drömboende. Du kan styra allt med en enda app, oavsett hur många rum, hus, zoner eller höga krav du har. Vi på Eliot finns med på hela resan, från projektering till installation och service. Läs mer nedan om vad vi kan göra för dig.

Exklusiva & skräddarsydda smarta hem-lösningar

Önskar du det mest moderna, säkra och bekymmersfria Smarta hem-systemet marknaden kan erbjuda, så har du kommit helt rätt. Hör av dig till oss och våra Smarta hem-designers för att prata om hur du kommer igång med att skapa just ditt uppkopplade drömboende.

Vi är Eliot

Vi har kopplat ihop alla smarta funktioner som lås, larm, värme, media, belysning och en rad annat i ett enda gränssnitt. Eliot system ger dig tillgång till- och samlar alla uppkopplade enheter i en enda applikation, oavsett antal. Systemet har stöd för mer än 60 000 produkter från över 700 av de mest välkända producenterna.

LÄS MER

Extrafunktioner

Music lover, filmfantast eller bara svårt att hinna hem?

Älskar du musik eller brinner för film? Förälder, mitt i karriären, eller lite äldre och i behov av att förenkla sådant som tidigare var självklart att göra själv? Eliot system erbjuder antingen färdiga paketlösningar eller möjlighet att plocka ihop de funktioner just du är i behov av.

KOM IGÅNG

Vi stödjer integration med följande varumärken:

Behöver du rådgivning, eller har du någon annan fråga?

Vi hjälper dig gärna. Välkommen att kontakta oss!

KONTAKT