Skip to main content

High-tech lösningar
för hotell och konferens

Vi hjälper dig att skapa automatiserade hotellmiljöer och smarta konferensrum.

High-tech lösningar
för hotell och konferens

Vi hjälper dig att skapa automatiserade hotellmiljöer och smarta konferensrum.

Vi utvecklar morgondagens automatiserade hotellmiljöer

Eliot levererar funktioner, projektledning, systemdesign och implementation inom hotellområdet. Produkter och lösningar för snabbare incheckning, automatiska nycklar och passerhantering, ljud- och ljusfunktioner, plattformar för sammankoppling av flertalet gränssnitt och funktioner.

Vi har installerat flera hotell med innovativa lösningar inom:

- Smidigare incheckning
- Anpassad och iscensatt belysning
- Röststyrda ljus-, ljud och bildfunktioner
- Automatiserad mörkläggning och solskyddssystem
- Säkerhet och övervakning
- ”Bring your own device”

Samarbete med Scandic

SE FLER CASE

Våra konferenslösningar

Ta kontroll över konferensrummet från en enda app

Klimatsmarta möten med Eliot

Med Eliot kan du skapa världens smartaste möten. Ta kontroll över konferensrummet från en enda app och koppla enkelt upp alla mötesdeltagare, oavsett geografisk plats. Våra högteknologiska lösningar gör det lätt att skippa flygresan. Det är smart – både för er och klimatet.

- Starta mötet med en knapptryckning
- Återställning av rum när mötet är avslutat
- Ned- och uppfällning av projektor
- Gardin- och ljusskyddsfunktion
- På- och avfrostning av glaspartier för insynsskydd
- Ljud- och bildstyrning
- Reglering av värme/ kyla och luftmängd efter antalet personer i rummet. För att få en optimal energiförbrukning, samt effektiva möten

Paketlösningar för konferensrum:

Eliot Light

En kostnadseffektiv paketlösning för dig som vill ha ett enkelt och användarvänligt konferensrum. Då alla funktioner sker trådlöst via ett knapptryck i appen, slipper du allt trassel med sladdar och val av anslutningskabel.

Eliot Superior

För dig som söker en mer tekniskt avancerad lösning med större skärm. Här kan du använda ert konferensrum på ett riktigt smidigt sätt, eftersom du allt sker helt trådlöst via en knapptryckning direkt i appen.

Eliot Premium

En premiumlösning för det större konferensrummet med 86” Ultra HD Pro-skärm. Allt sker helt trådlöst, men i ett mer avancerat utförande med två donglar som enkelt ansluts till din skärm för spegling till displayen.

Hur funkar det?

Projektledning

Vi på Eliot är specialister inom våra områden och har marknaden mest kunniga projektledare, systemtekniker samt ljud- och ljusdesigners. Vi designar, projektleder, installerar, driftsätter och supportar hela din installation.

Installation & Driftsättning

Vi levererar allt, från programmering till kabeldragning. Vi tar hand om hela installationen och driftsättningen. Vi dokumenterar alla delar på ett systematiskt sätt, så att det finns en överskådlig dokumentation av ditt system.

Service & Support

Via våra supportsystem gör vi systemövervakning så att ditt system fungerar som det ska. Vi har service tillgänglig i alla länder som vi installerar i, och support efter alla unika behov.