Skip to main content

PREMIUM HOME

Om oss på Eliot

Eliot projekterar, driftsätter samt supporterar system och systemplattformar inom fastighets- och rumsautomation. Vi är primärt verksamma inom segmenten bostads- och fastighetsutveckling samt hotell och konferens.

Vår verksamhet

Eliot är verksamma i Sverige. Vi har vårt huvudkontor i Stockholm och bedriver även verksamhet i Uppsala, Linköping, Malmö och Göteborg. Eliot startade år 2018, som en avknoppning från installationsbolaget El Finess. Idag ingår Säker Assistans i Eliot.

Varför Eliot?

Önskar du det mest moderna, säkra och bekymmersfria Smarta hem-systemet marknaden kan erbjuda, så har du kommit helt rätt. Eliot gör ditt uppkopplade hem och boende enklare. Vi ansluter dina elektroniska produkter till ett och samma gränssnitt, så att du kan styra larm, lås, högtalare, ljus och värme – med endast en app.

VÅRA PRODUKTER

Vi hjälper dig!

Eliot Universe, projektleder, installerar och ger support. Vi tar hand om ditt projekt, oavsett om det gäller en nybyggnation, ombyggnad eller som tilläggsfunktion i ditt befintliga hem. Ring eller maila oss för mer information!

Växel: 010-200 76 80
E-post: info@eliotuniverse.com

Våra referenscase

Nedan ser du några av våra tidigare uppdrag.

Vi skapar anpassade lösningar
efter just dina behov

LÄS MER